RIBZ ROOSENDAAL

Recentebeoordeling


5 sterren uit 785 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij RIBZ Roosendaal. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 10:54 We hadden de ribz 800 gram besteld met extra 2x twister friet. De bezorger was er na 45 min. dus redelijk op tijd. Ik heb uit nieuwsgierigheid de ribz nagewogen en dit bleek 650 gram te zijn. Ik betaal voor 800 gram en krijg 650 gram incl. Botten.
27 nov 2022 om 9:13 Eten was erg lekker, maar in de avond hadden we beide flinke buikpijn. Bezorging was op tijd, eten was nog goed warm. Bezorger ook erg vriendelijk
26 nov 2022 om 17:44 Bezorgtijd niet van toepassing. Wel op tijdstip bezorgd dat besteld is. Top als je na half uur weer aan het werk moet en je eten op tijd is. Eten was zeer lekker.
24 nov 2022 om 22:35 Super lekker eten! Was ook veel meer dan ik had verwacht en goeie bezorging was ook eerder dan verwacht! Super bedankt! Hier ga ik zeker vaker bestellen!
24 nov 2022 om 19:37 Het eten was erg lekker. Goed warm en de bezorging was ruim op tijd. Hier gaan wij vaker bestellen
17 nov 2022 om 21:04 1x besteld en super waard ook heerlijk gegeten ook herhaling vatbaar super tien voor hoe jullie de eten verpakken en bezorgen ook
10 nov 2022 om 19:37 Was heerlijk. (Overdaad aan verpakking helaas).. Alleen iets teveel. Misschien een tip...geef keuze van bood óf frites. Nu had ik bij de sate kroepoek, brood en frites....dat was teveel en dan kan ik weggooien. Verder was het heerlijk.
31 okt 2022 om 19:18 deze keer was het minder friet was koud en hard. vlees had ook beter gekund dus volgende keer beter!!
28 okt 2022 om 18:53 Lekker
23 okt 2022 om 19:59 Lekker gegeten
17 okt 2022 om 13:59 Ik plaats niet vaak een review, maar deze moet ik plaatsen, want wat is dit eten super goed, broodje pulled pork geweldig! En niet een lullig beetje vlees maat je kan er gewoon 2 broodjes mee beleggen! Jullie hebben er een vaste klant bij
8 okt 2022 om 20:16 Was weer lekker